Petra als spreker?

Petra spreekt op uitnodiging en tegen vergoeding van onkosten over het thema doodstraf (met de nadrukkelijke focus op de Verenigde Staten als enig westers land dat de doodstraf nog uitvoert). Dat kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van het deelnemen aan een discussiepanel over het thema, het doen van haar persoonlijke verhaal, het deelnemen aan gesprekken met leerlingen (alle leeftijdsgroepen) over het onderwerp of het voorlezen van fragmenten uit haar blog.

Petra heeft ruime ervaring in het spreken voor (grote) groepen en het deelnemen aan debatten. Ondanks de zwaarte van het onderwerp, weet zij haar verhaal met de nodige relativerende humor te brengen. Geen enkele vraag wordt uit de weg gegaan. Haar kennis van het Amerikaanse doodstrafsysteem is uitgebreid.

Wilt u Petra uitnodigen? Neem telefonisch contact op via 06-22904966 (of stuur een mailtje via het contactformulier) en bespreek uw wensen met haar. Let wel: tijdig plannen is belangrijk. Als uw evenement / les / bijeenkomst overdag plaatsvindt, zal zij in veel gevallen vrij moeten nemen van haar werk. Op maandag werkt Petra niet en is zij vrijwel altijd beschikbaar.

U kunt Petra vanuit het hele land (en vanuit Vlaanderen) uitnodigen; een onkostenvergoeding is de enige tegenprestatie. Petra reist met het openbaar vervoer, dus de locatie moet op die manier goed te bereiken zijn of iemand moet bereid zijn om haar op te halen bij een treinstation in de buurt.